top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverStichting Hulp Jordanie

Hulp aan kinderen

Eén van de projecten die wij ondersteunen is het werk in een locale kerk in Mafraq, op de grens met Syrië. Zij verzorgen, met hulp van de internationale kerk Oasis, elke zaterdag een kinderprogramma voor zo’n 80 tot 140 kinderen (Syrische vluchtelingen).

Na een korte zomerbreak is het team vanuit Oasis weer begonnen met het werk in Mafraq. De afgelopen weken kwamen er gemiddeld zo’n 80 kinderen, het (warme) weer heeft behoorlijk wat invloed op de bezoekersaantallen.

Tijdens de break waren er geen kleurplaten en werd er alleen een Bijbel verhaal verteld en gezongen. Nu de break afgelopen is en Ramadan ook krijgen de kinderen weer een kleurplaat om te kleuren en wat te eten en drinken.

Veel vrijwilligers waren nog niet terug in Jordanië dus het was enigszins hectisch… Nu zijn alle vrijwilligers die redelijk structureel meewerken ook weer terug in Jordanië, met hun hulp (en uw hulp natuurlijk) kunnen we dit mooie werk onder de Syrische vluchtelingen voortzetten. Hopelijk enigszins gestructureerd en in alle rust zodat de kinderen wat kunnen opsteken tijdens de zaterdagen.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page