top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverStichting Hulp Jordanie

On the Run 1 oktober 2016

Alle fondsen die opgehaald worden met de acties van On the Run worden direct ingezet in Jordanie voor hulp aan Irakese en Syrische vluchtelingen. Irakese vluchtelingen worden met name in Amman geholpen met voedselpakketten, maar er worden ook Engelse lessen gegeven en programma’s voor kinderen aangeboden. Hieronder een foto van kinderwerk voor Irakese vluchtelingen in Amman.



Pastor Zaki reist wekelijks naar Mafraq om Syrische vluchtelingen te bezoeken en te helpen met voedselpakketten, medicijnen en andere hulp. Jeroen en Marjolein helpen mee met het zaterdag programma voor de kinderen en de families van die kinderen worden door pastor Zaki bezocht. Een groot aantal families kennen wij al bijna 4 jaar, daarom weten wij precies welke hulp ze nodig hebben. Ook komen er regelmatig nieuwe families bij en daar gaan we natuurlijk bij langs om te kijken wat de situatie is. Op deze manier garanderen we dat er geen fondsen onnodig ingezet worden en krijgt iedereen de hulp die ze daadwerkelijk nodig hebben. Hieronder een foto van een deel van het team van pastor Zaki op het punt van vertrek voor een trip naar Mafraq.



Met uw hulp kunnen we zo veel meer doen! Komende zaterdag is er weer een On the Run in Kloosterveen, Assen. Loop allemaal mee of sponsor een loper. Uw hulp is hard nodig en voor de vluchtelingen is het enorm waardevol dat ze hulp krijgen in de regio zelf. Zonder deze hulp in de regio zelf die zwaar ondergefinancierd is worden ze gedwongen de gevaarlijke reis naar Europa te maken met alle gevaren onderweg.


Hartelijke groeten uit Jordanie, Amman.


Familie Fictorie

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page